Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Να μην περάσουν τα μέτρα!


Με αυτό ως κεντρικό σημείο της ομιλίας του απευθύνθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης στους εργαζόμενους στο Δήμο Μεταμόρφωσης τη Δευτέρα 22.10 το πρωί. Ο βουλευτής της Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τα γραφεία, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και με το Δήμαρχο της πόλης Μιλτιάδη Καρπέτα και στη συνέχεια μίλησε στους συγκεντρωμένους εργαζόμενους του Δήμου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Στρατούλης αναφέρθηκε στα επερχόμενα μέτρα, στην πολιτική εξαπάτηση του λαού προεκλογικά και στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για την επόμενη μέρα, για τη διακυβέρνηση της Αριστεράς. Απάντησε σε ερωτήσεις των εργαζομένων για τα θέματα της διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ καθώς και για την πρόταση του Π. Καμμένου για παραίτηση των βουλευτών της αντιπολίτευσης, τονιζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι ατελέσφορο διότι:
α: Οι συνταγματολόγοι ομοφωνούν ότι προκύπτει μόνο εκλογή για τις κενές θέσεις, άρα δεν αλλάζει κάτι στη δυνατότητα της κυβέρνησης να νομοθετεί, β: αφήνει έξω το λαϊκό παράγοντα, κάτι που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και δίνει δυνατότητες αποσταθεροποίησης της κατάστασης στην κυβέρνηση της τρόικας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δημήτρης Στρατούλης κάλεσε τους εργαζόμενους να εντείνουν τους αγώνες για την ανατροπή των μέτρων και της κυβέρνησής τους, λέγοντας πως η απόρριψη των μέτρων μπορεί να επιβληθεί από το λαϊκό κίνημα και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου